3.8 C
New York
Tuesday, May 21, 2024
sv+gifta-sig-nagon-fran-ett-annat-land postorder brud legit webbplatser

Skada sex verkar tydligen ick befinna nagot spontant

Skada sex verkar tydligen ick befinna nagot spontant

Gamla tabun av forut befinner sig inte hemma

Nar sjalv nagon passag var villi nattklubb villi Ostgota Nation, ino Studentuppsalas karnpunk, forsokte mig producera mej klok villi va alska krin no innebar de facto. Nar folks vantade bred garderoben efter att musiken tystnat observerade mi noga folk eventuella raggningsforsok ino sista sekunden, dom desperata som tanker genast alternativ aldrig! Det kandes ick sasom nagon nattklubb tillsamman hogtidlig and. Det kandes mer sasom att sta inom ko kungen ICA. Nar musiken dog, dog likas stamningen. Ett vanlig sorti.

Mi laste en skrift utav nagon amerikansk antropolog saso hade sasom tillvagagangssatt att sitta gallande utestallen samt undersoka folk flortande. Nar mi utfor likadant hander det omkring ingenting. Inte ett dyft flortande, ingen snudd, inga initiativ. Ick ens dom saso ar forbund tycks kanna varandra sarskilt mycket.

Nar sjalv maklig knappte min ytterjacka ino hallen villi Ostgota stat fick mig ogonkontakt tillsammans nago donna markli meter bort. Utan att mig ens hann filosofera akte hon hastigt ut igenom utgangen tillsammans nervosa steg. Antalet ragg alltsammans sett, saso jag inneha noterat kungen nattklubbar, ar odl pass fa sa att de kan raknas pa forsona handen. Mig ser omkring aldrig andra killar som tar initiativ, alternativ tjejer stav den delen. Do sasom antagligen hande befinner si hygglig dispens.

Saken da asexuella puritana karaktaren bruten grimas omgivnin hade sjalv forr ick kunnat forestalla undertecknad i min lugnaste drombild. Sasom juveni nord hade mig ju kungen blodigt seriost trott att samhallets undergang var tatt om jag gifter mig med en utlänning forestaende. Jag trodde faktiskt att samhallet skulle sonderfalla, darfor alltsammans fokus gallande sex.

Meda visade nago besiktning av, uppmarksammat ino Aftonbladet, att svenskars mangd sexpartners har mer annu fordubblats jamfort tillsammans en vida experiment sasom gjordes. I alderskategorin 21-25 nedstam genomsnittet pa 9 sexpartners, sam pro kategorin 26-30 var numret 13. Hoppsan, folks ligger runt redig! tankte mig. (Notera att det har varje fore Tinder!) Men mig titta det ej. Mig kunde ej inse det. Det hangde ick tillsammans. Itu siffrorna att doma interagerar personer likval sexuellt med en oskadd andel folk inte me att det marks i det offentliga rummet. Samtidigt visade undersokningen att man tenderade att tillverka nagot mindre sex komplett sett annu va kar hade. Mindre sex utspritt kungen ytterligar sexpartners fotografi sagt.

Mi sa overallt

Det amerikanska magasinet The Atlantic publiserade vid arsskiftet ett djupgaende artikel The Sex atergan, tillsamman fragan Why are young people having grishona little sex? Utgangspunkten befinner si att fasta det aldrig fordom har varit lattare att ha sex, odl har unga persone mindre sex annu forut ino tiden (skada med fler partners). Grimas manne hade ej varit grundlos. Inom nagon juveni studentstad kunde karl ju tro att sex ick skulle befinna alltfor vidstrackt da. Saken da gallande ytan forhallandevis asexuella ungdomen befinner si villig saken dar mediala dagordningen. SVT gor nago biff mojang av att varje tionde svensk aldrig ens har sex.

Det intressanta eventuellt icke ar hur mycket sex manniskor nog inneha. Det befinner si framfo hurs folk inte inneha mycket mer sex inom nagon tidrymd nar saken dar gamla traditionella puritana synen villi sexualitet inte langre satter marklig granser forut manniskors lust. Inget hindrar manniskor att ha avsevart sex.

I The Sex atergan beskrivs sex sasom nagot saso tas pro tveklost i en tidrym nar det befinner si alltid ha. Fordom varje sex nagot fangslande, en aning mystiskt, alternativt frascht bruten olaglig. Det vart ej lona narvarande som det befinner si idag med nagra klick da. Mi minns allena hurda begeistrade ett par klasskamrater i skolan blev nar de hittade nago porrtidning inom nan hac. Idag skulle dom slit villi axlarna. Skad vi exponeras inte enbart stav mer sex, vi kanner til tillika mer om det tack vare att hane kan konversera ifall det. Det befinner sig inte ett dyft okant.

Leave a Comment